MINŐSÉGVEZÉRELT KÖZÉTKEZTETÉS
Minőségvezérelt közétkeztetési program
A Nébih elindította a Minőségvezérelt Közétkeztetési Programját, amely mindenki által hozzáférthető. Vállaljuk, hogy konyháját a Nébih checklista alapján felkészítjük, a dolgozókat oktatjuk az szerint, hogy minden egyes pontnak meg tudjon felelni a főző- vagy tálalókonyhájuk.
A hatóság minden lépést, technológiai folyamatot alaposan végignéz:
– személyi higiénia, öltözők rendje
– raktárak, folyosók, áru útvonal, tároló helyiségek
– előkészítő helyiségek, eszközök megfelelő használata
– ételkészítés, tálalás, kiszállítás
– mosogatás-fertőtlenítés, takarítások
– HACCP (mennyire helyszínre adaptált, kritikus pontok, veszélyelemzések…stb.)
Amennyiben kérdése van, vagy szeretné felkészülten várni a Nébih-et, keressen bátran!
info@haccpminoseg.hu
Telefon
+36 30 392 24 54